• Tüdöembolia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JÓ estét! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz Tisztelt Dr Úr hogy nemrég tüdő embóliám volt és jelenleg syncumar-t szedek, nem vagyok drogfüggő de néha előfordul hogy használok speedet azaz anfetamin. Kérdésem ezzel kapcsolatos okozhat e nagyobb problémát a fogyasztása nagyon kis mértékben??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a drog témában

        Tsiztelt Uram! Igen, okozhat. Álljon le vele, a saját egészségét teszi kockára. Döntsön, hogy mi a fontosabb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 06., 18:29; Megválaszolva: 2010. november 09., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: