• Ételpenész

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr! Olyan kérdésem lenne, h főztem teát vasárnap, és rá 3 napra még volt egy kicsi belőle, és beleittam, utána vettem észre h penész szerű darabkák usznak a pohárban a tea tetején. A tea íze is már savanyu volt. Lehet tőle vmi bajom, h megittam a penészdarabkákat? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a romlott étel témában

        Egyszeri lkalommal történő fogyasztás hosszú távon gondot nem okoz. Esetleg a romlott cukros létől egy hasmenéses fertőzése lehetséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 04., 07:52; Megválaszolva: 2010. november 06., 16:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: