• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! Nagyon erős dohányos vagyok. Az elmúlt két hétben hátam miatt ágyhoz voltam kötve (még mindig nem múlt el) ezt kompenzáltam 50 szál mentolos cigaretta elszivásával(súlyos pszichés gondjaim vannak/ bipolaritás, személyiségzavar)és tegnap éjszaka óta azt érzem, hogy mintha egy égő szén lenne az orrom alatt és annak a füstjét kell szívnom. nem tudok töle pihenni a fejem megfájdul, őrületbe kerget. Nem tudom mit tegyek.... Ha a dohányzásról lemondok akkor talán magától is elmúlik? és akkor mennyi idő? Vagy más dolgot is tennem kell?Segítség!!!!!!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cigaretta témában

        Kedves Hölgyem! Nem derül ki, hogy mennyi idő alatt szívta el az 50 szálat, ha több nap alatt, akkor ez kevésbé veszélyes. Ha még most is panaszos, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 28., 19:12; Megválaszolva: 2010. november 02., 16:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: