• Vetélés utáni kivizsgálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 38 éves ,két egészséges leány gyermekem van. A mostani terhességem során 19 hetesen sajnos elhalt a baba, ami kisfiú lett volna. Az orvos szerint a korához képest fejletlenek tűnt. ( 5 napja halott volt. ). Az eredmények mind jók voltak. A műtét utáni szövettani vizsgálat (méhlepény) negatív lett, nem találtak semmi rendellenességet. Tisztelt Doktor Úr szeretném megtudni hogy kihez tudok fordulni és milyen vizsgálatok szükségesek ahhoz hogy kiderüljön mi okozta a vetélést, a későbbi gyermekvállalás miatt. Az nem lehet ,hogy fiú gyermeket nem tudok kihordani ill.megszülni? Előre is köszönöm válaszát. Csilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem! Előző, azonos tartalmú kérdését már megválaszoltuk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 25., 10:28; Megválaszolva: 2010. október 26., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: