• Hasi ultrahang vizsgálatra mitt kell betartani, magas GOT, GPT miatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hasi Ultrahang vizsgálatra mit kell betartani, magas got gpt miatt. pl, menyivel nem ehetek előtte,vagy ehetek-e,ihatok-e és mit,wc-re mehetek-e, első vizeletből kell-e,kötött-e napszakhoz,időhöz,alváshoz stb...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi ultrahang témában

        Kedves kérdező! Ultrahang éhgyomorra történjen, előtte 4-5 órával már ne egyen. Ha gyógyszert szed, azt beveheti előtte egy korty vízzel. A napszak, alvás nem számít. az első vizelettel kapcsolatos kérdést nem értem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 19., 12:44; Megválaszolva: 2010. október 20., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: