• Túlzott mély alvás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Napkozbe mikor világos van nem tudok elaludne ez a kissebb gond. De ha elalszok semmire nem ébredek fel reggel 7 rora fele mar nem alszok mar melyen orat 6 kor feltekerem de sosem hallom meg de az ora par centire van mi az oka???

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alvászavar témában

        Kedves 16 éves! Legyen napirended, időben feküdj le, este 9-10 után már ne ülj a számítógép előtt, inkább beszélgess családtagjaiddal. Az éjfél előtti alvás felbecsülhetetlen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 18., 23:27; Megválaszolva: 2010. október 20., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: