• Bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Egy számomra igen zavaró problémára szeretnék választ kapni. Az arcbőröm a hüvelyváladékom,és a végbélnyílásom is szúrós fokhagymaszagot áraszt.Mások szerint nem lehet érezni,számomra viszont nagyon zavaró és rendkívül kellemetlen.Mitől lehet ez és mi lehetne rá a gyógymód?Válaszát előre is köszönöm! K.E.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testszag témában

        Kedves K.E.! Valóban az a kérdés, hogy ezt csak ön érzi, vagy valós jelenség. A hüvelyváladék esetében elképzelhető, hogy fertőzés okozza, egy tenyésztés javasolt, az arcon, ha bőrtünet van, keressen fel bőrgyógyászt. Ha más nem érzi a szagot, szóba jön egy fül-orr-gégészeti, neurológiai vizsgálat is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 15., 23:31; Megválaszolva: 2010. október 18., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: