• Menstruációs hormonzavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        11 eves korom ota ingadozom a mestruaciom. minden evben eljarok a nogy.-ra de meg nem montak ertheto valaszt. csak anyit h hormon zavarom van de szeretnem ha mar hejre lehetne allitani mert elettarsi kapcsolatot elek es a kesobbiekben szeretnek kis babat, de felek h nem lehet rejtam segiteni. kerem segitsen h mit is tegyek? segitseget elore is koszonom. tisztelettel: zsuzsa

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció témában

        Kedves Zsuzsa! Konkrét információk hiányában válaszolni nem tudunk. Írja le, hogy mi szerepel a kapott dokumentumon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 15., 17:28; Megválaszolva: 2010. október 18., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: