• Kérdőív vagy bosszantó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem lenne célszerű egy komolyabb céggel végeztetni felmérést, akinek az elektronikus kérdőíve egyszerűen és jól működik? (Az első hiba után küldtem egy e-mail-t a "Szinapszis"-nak, a második után abbahagytam.)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Olvasónk! Ez az "Orvos válaszol" rovat, amennyiben technikai problémáját szeretné jelezni, azt az [email protected] címen teheti meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 14., 13:17; Megválaszolva: 2010. október 15., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: