• Tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        gyereket nem akarok kető van. 16.15. ha nem muszáj nem váltok .ez nekem.100%.csak azt hitem .hogy ezis okozhatott problémát. .Megyek orvoshoz. megprobálom.ő ezt nekem. látni fogja, vagy kel valami, vizsgálat.4 hónaja, vetem észre,7-8hónap alatt, 10kg-hiztam.edig nem zavart de most haragszok magamra .nem volt idő magamal foglalkozni mert sokat tul óráztam, 9-10órát ültem. vetem,egy szoba biciglit,napal ülök-este biciglizrek, egy kicsit fárasztó de muszáj ,a gyorsitot fogyókurától félek.meg fogok gyógyulni,? szeretem.párom,-xexetis. még nem vagyok olyan öreg hogy ne élvezem a xexet.,!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Hölgyem! Előző kérdését már megválaszoltuk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 09., 22:02; Megválaszolva: 2010. október 11., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: