• Éhgyomornál pontosan mit kell betartani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha a háziorvos csak annyit mond éhgyomorra labor vizsgálat, milyen feltételeknek szabályokat kell betartani? Függ-e napszaktól pl: én 3 műszakba járok, hány órát kell előtte nem enni, lehet-e íni,menyit kell vagy nem kell aludni,mire kell odafigyelni étkezésnél,mit mikor menyit.Mi tiltott ami hosszabb távon kihatással van a laborvizsgálati eredményre.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a labor témában

        Kedves Kérdező! Legalább 8 óra éhezés szükséges a vizsgálat előtt. Vizet inni lehet, egyebet nem. 1 kávé vagy tea is befolyásolhatja a vizsgálat eredményét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 02., 19:58; Megválaszolva: 2010. október 04., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: