• Fejdudor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! A barátnőm fején bal oldalt a fültől kb.: 8-11cm-re van egy dudorja a kopnya végződésénél. fáj neki. Nem tudjuk hogy mit tegyünk vagy hogy kihez forduljunk. Nem lehet Heves-Szolnok megyében elmenni sehova mert nem foglalkoznak az emberel a kórházban. Ha igy nem lehet diagnoztizálni akkor tudna nekünk egy magán rendelőt vagy egy megbízható orvost ajálani. Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a dudor a koponyán témában

        Kedves Kérdező! Először a háziorvost kelne megkérni, hogy csináljon egy vizsgálatot, ő biztos fogadja a barátnőjét, mert el kellene dönteni, hogy lágyrész vagy csont eredetű-e az elváltozás. Ha ennek az eredménye megvan, annak függvényében lehet továbblépni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 25., 10:35; Megválaszolva: 2010. szeptember 27., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: