• Tanácstalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!Megkaptam válaszát és nagyon köszönöm.Az említett immunerősítőket már mind szedte fiam kevés eredménnyel.A HP kórház egyik fülész orvosához járunk ellenőrzésre és ma beszéltem vele,hogy ha már azt tanácsolja hogy a gyermek maradjon otthon és ne látogassa az ovodát-mert ez segítene-akkor azt hogyan oldjam meg.Említettem neki az Ön által írt igazolást amire azt mondta hogy ilyet nem állíthat ki,mert nagyon szigorítva van és csak nagyobb halláskárosodás esetén állíthatja ki.Nekem dolgoznom kell...kellene,a kisfiam viszont 3-4 nap ovi után itthon van hetekig betegen mérhetetlen hallásvizsgálattal.Az hogy a gyermeknek mennyire tesz jót az hogy újból és újból középfül illetve arcüreggyulladással küzd ,csak egy orvos tudja megmondani,én laikusként úgy gondolom hogy rövid út a halláskárosodás és még kitudja mi felé.Nekem nem nézik jó szemmel hogy ennyit vagyok távol pár nap munka után ismét.Valóban csak akkor adható ezen igazolás amikor már akkora a baj? A jelenlegi állapot nem jó semmire?Kitől várhatok segítséget és mit tegyek? Kétségbe vagyok esve mert el fognak így bocsájtani,de nem bánom mert gyermekem az első. Csak sajnos ezt nem engedhetjük meg magunknak.Ráadásul az elmúlt pár napokban olyanokat esik a gyerek hogy mikor járni tanult nem esett ekkorákat.Itt nálunk sajnos nincsen csak fülészeti szakrendelés,de az itteni orvoshoz sajnos nem fordulhatok.Felhívtam a pesti orvosunkat és most még ideggyógyászati vizsgálatot is kérne illetve újabb dobhártya vizsgálatot.Ha ilyen beteges marad a fiunk sajnos nem engedhetem meg munka nélkül ezt a rengeteg utazást Pestre.Mondja meg doktornő mit tegyek?Kihez forduljak? Várom válaszát és ne haragudjon ,de el vagyok keseredve! Üdvözlettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Anyuka! Kérem, az előzményeket is csatolja, mert így nem lehet korábbi kérdését beazonosítani.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 23., 16:41; Megválaszolva: 2010. szeptember 24., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...