• Kell félnem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Nem volt nemi érintkezésem még soha(vagyis szűz vagyok), de eljárok szórakozóhelyekre. Nem kábítóztam. Szeretném kérdezni, hogy ezek a tünetek jelentkeznek, mikor együtt vagyok párommal: Felmegy a testhőmérsékletem hőemelkedés szintjére hónaljamban mértem , 37,4 fok körülire maximum, feljebb nem. Lehet HIV tünet? Mivel jár a HIV fertőzés? Mást nem tapasztaltam eddig. Segítségüket előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hőemelkedés témában

        Ha nem volt senkivel nemi aktusa, nem volt intravénás kabítószerhasználat, vérrel való érintkezés, akkor nem jön szóba HIV fertőzés. A HIV fertőzésről bőven olvashat a weboldalunkon. A hőemelkedés ha egyértelműen összefügg a barátnője jelenlétével, valószínűleg érzelmi ok miatt van.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 19., 12:47; Megválaszolva: 2010. szeptember 21., 14:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: