• Fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        "gyogyult" májcirrozisom van/három éve absztnes vagyok/ discopathiám spondylosisom coax arthrozisom van amivel gyógytornára járok és a ct proktologiás nyirok csomot mutatott ki a kis medencében kb két hónapja állan dóan álmos és erőtlen vagyok szeretném megtudni mitől lehet ez külömben több féle vitamint is szedek.Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves Hölgyem! A CT-n lévő nyirokcsomó eredetét vizsgálják? Mert az akár annak hátterében álló patológiás folyamat, emellett akár vérszegénység és még számos belgyógyászati ok állhat a háttérben, további kivizsgálásokra van szükség, javaslom a Béres cseppet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 11:24; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 08:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: