• Májgyulladlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fertőző májgyulladásom volt 1990-ben, ezért évenként ellenőrzésre járok.A legújabb eredményeim küzütt az alábbiak térnek el a 'ref.tart.''- tól: Klorid 107, Karbami /urea/ 7.7, neutrophil gran. 45.1, Lymphocyta %41,3 Monocyta % 8.8 MCHC 358

        Dr. Csuth Ágnes válasza a labor témában

        Kedves Uram! Az eltérések minimálisak (pl. a Debreceni Egyetem laborjában a legtöbb érték a labor ref. tartományán belül van, mivel ön nem írta az adott labor ref. tartományát, teljesen pontosan nem tudom, hogy mennyi az eltérés), nem igényelnek teendőt, esetleg ha aggasztja, néhány hónap múlva egy kontrollt lehet csináltatni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 07., 13:25; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: