• Furcsa jelenség a comb és a derék vonalában

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        14 éves egészséges fiam ( 177 cm magas és 50 Kg ) vékony testlalkatú, 1 dkg súlyfelesleg nincs rajta. Az utóbbi hetelben mindkét combján és a derekén és a narancsbőrhöz vagy terhességi csíkokhoz hasonló bőrelváltozás jelentkezett nála, amely csíkok vörös, véraláfutás szerű színűek. Mit lehet vele kezdeni, mi lehet ennek az oka?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stria témában

        Kedves Kérdező! A növekedés miatt megszakadt a kötőszövet, annyit tudnak tenni, hogy a kisfiút rendszeresen testápolóval kenik, hogy puhább legyen a bőr. A lilás csíkok idővel elhalványulnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 26., 15:35; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: