• Mi lehet a baj? A férjemnek egy ideje oedemás táskák vannak a szeme alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! kérdésem a következő. A férjemnek egy ideje oedemás táskák vannak a szeme alatt. Egyre rondábban néz ki. Orvoshoz menni nem hajlandó. Mindent én intézek neki, amit tudok. Ez most nagyon aggaszt. A laborleletei alapján a vesefunkciók jók. Mitől lehetnek még ilyen tünetek, hogy legalább tudjam merre induljak el.

        WEBBeteg szakértő válasza a táskás szem témában

        Kedves Hölgyem! A táskás szemnek sokféle oka lehet, az alábbi cikk részletezi ezeket és a teendőket: http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/6278/taskas-szemek


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 25., 15:29; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: