• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        t. doktor néhány éve van a nyakam oldalsoó részén egy kb borsónyi nagyságú kis csomo. két izom között a vállizomzattal egyirányban csak feljebb a nyakamon. tapintásra mozog. elvileg nem nő nem fáj. most egy picit rosszabb időszakom volt és az az izomfeszülés után fájt egy picit de elmúlt a fájdalom. A háziorvos azt monda hogy nem érez semmit. inkább az izomfeszülést érezni mint allatta azt a pici csomot. voltam laborvizsgálaton a lelet eredménye elég jó a hemoglobin szintem az alacson 121 limfocita 2,3 limfocita % 37.2. a baj az hogy nem mondanak semmit hogy az nyirokcsomo vagy esetleg valamiyen izom vagy inszalagcsomo lehet. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Fizikális vizsgálat nélkül én nem tudom eldönteni, hogy nyirokcsomó vagy izomeredetű eltérés a leírt elváltozás. Egyik sem igényel orvosi kezelést. Fájdalom és növekedés esetén keresse fel háziorvosát. Mindenkinek vannak tapintható nyirokcsomói.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 25., 09:43; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: