• Androcour 100 mg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő Köszönöm a gyors választ.Igen elírás volt :)PCO akart lenni.Endokrinológus vévétel és hasi ultrahang alapján állapította meg a betegséget (mindkét petefészkemben sok apró ciszta van).Erre írták fel ezt a gyógyszert.Sajnos ahogy olvastam elég rossz hatással van a májra ,ill a háziorvosom megkérdőjelezte, hogy biztosan ezt kell szednem?Ezért bizonytalanodtam el egy picit.A gyógyszert ma váltottam ki és hamarosan el is kellene kezdenem szedni.Ha ön is azt mondja hogy ezt kell szednem,akkor esetleg tud ajánlani valami májvédőt,ami nem befolyásolja a gyógyszer hatását?Ezt fél éven át kell szednem minimum és 100mg-os. Előre is köszönöm a válaszát. ÜdV:lavazza25

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Kérem, az előzményeket is csatolja, nem tudjuk visszakeresni a rendszer anonimitása miatt, és napi 100 levelet kapunk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 17., 15:04; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: