• Stria

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Kb. már egy éve kijöttek a fenekem a striák és nem rég a mellemen is. Mit lehetne ellene tenni?Sok mindent olvastam de nem tudom melyik a legjobb.Mivel 15 éves vagyok eltünhetnek mire felnövök?

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a stria témában

        Kedves Kisasszony! A striák vagy a hossz vagy a súlynövekedés miatt jelennek meg a bőrön, tipusosan ott, ahol Te leírod. Igazából élénk vörösen jelentkeznek majd később halvány gyöngyházfényűvé válnak, de ez spontán folyamat, meggyorsítani vagy eltüntetni nem lehetséges. Annak ellenére nagy valószínűséggel felnőtt forodra nem fog látszani, de igyekezz ne hízni, ha esetleg ez lenne az oka a stiáidnak. Elnézést a tegező válaszért, de gyermekgyógász endokrinológusként ez kicsit természetes volt, remélem nem haragszol meg érte.


        Dr. Felszeghy Enikő
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 22:32; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 22:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: