• Clostylbegit

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Feleségem nőgyógyásza 3 havi Clostylbegitet írt fel., amit ő be is szedett.Az orvos semmilyen vizsgálatot nem végzett ez idő alatt.(Előtte magánúton feleségemnél hormonvizsgálatot, nálam spermiumvizsgálatot végeztettünk, melyek eredményeit mindkettőnknél rendben találták.Ott az ultrahangon érett tüszőt is láttak, tehát megnyugodtunk) Szeretnék érdeklődni, hogy három hónap Closty szedés esetén kb. mennyi esélye lehet a teherbe esésnek? Az orvosban, aki a gyógyszert kiírta, őszintén szólva megrengett a bizalmunk, mivel nem tartotta szükségesnek a kontrollt. Azt mondta, menjünk vissza, ha baba van, és megadta a magánrendelője számát...Még nem régen próbálkozunk,de ha a clostyval sem sikerült, akkor valószínű, hogy probléma van, nem? Várjunk még, vagy vizsgáltassuk ki? Mennyire kell aggódnunk? Válaszát nagyon köszönjük: K. András

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves András! Ezt a kérdést duplán küldte el, előzőnél fogja találni a választ, ha szakértőnk megválaszolta.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 18:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: