• Mit jelenthet az alábbi felkiátójeles vérvételi eredmény?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        GFR(négyzetes) , Alkalikus foszfatáz, CRP(szenzitív), MCHC, RDW%, RDW SD, MOV, PDW,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laborlelet témában

        Kedves Kérdező! A leírt szövegben csak laboratóriumi rövidítések vannak, semmilyen értéket, referenciatartományt nem küldött el, illetve, hogy miért készült a vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. augusztus 07., 21:17; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 11:26

        Tudjon meg többet: laborlelet
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        TISZTELT DOKTORNŐ MÁR LEVELEZTÜNK KÉRDÉSEM FEL TUDOM -VENNI A SZEMÉLYES KAPCSOLATOT ÖNNEL?
        Kedves Doktornő! A kóros irigység gyógyitására vagy legalábbis elviselhető mértékig való tehetésére szeretnék segitséget kérni. A nővérem 4 évvel idősebb. Igazán nem volt köztünk semmi probléma, mert nem nagyon tartottuk a...
        Tisztelt Doktor nő! Nagyon aggódom a kislányom miatt! 9 Éves. Sokszor fáj evés után a pocakja,és a széklete is nagyon ritka olyankor pedig kemégy és akkor is kevés vagy bogyós. Szokott fájni a feje is,és néha a szeme alatt lilás ,vagy ép azt...
        Tisztelt Doktornő!2015 októberében egy csomót vettem észre a bal mellemben.Akkor szoptattam,és jelenleg is szoptatok.Elmentem ultrahangra,melynek eredménye a következő:a bal emlő lat.felső quadransában,a tap. terimének megfelelően a...
        Tisztelt Doktor Úr! Menstruációm 8 napja elmaradt, azóta 2 alkalommal is pozitív teszteredmény volt. Ha jól gondolom, akkor kb. az 5. hétben lehetek (utolsó mens: 01.07.). Panaszom eddig nincs, kisebb tünetek igen (mellérzékenység,...
        Tisztelt Doktor Úr! Babát tervezünk a párommal, és közel másfél éve eddig sajnos sikertelenül. Hallottam, hogy az egészséges hüvelyflóra megléte elengedhetetlen a sikeres beágyazódáshoz, és most azt szeretném kérdezni Öntől, hogy...
        Jóreggelt doktor úr! 4-5 hete a székletem nyomokban nyákot tartalmaz,vékony csíkokban, sárgás, barnás színű ez az anyag ami a székletemen van rajta, de az a nyák nem minden székeléskor van jelen, időnként elő jön majd elmúlik, illetve bal...
        Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne.Lehet-e összefüggés a bilobil kapszula és véres széklet között?Vásároltam bilobil kapszulát melyből minden nap csak egyet vettem be,és a második nap után,reggel vizes hasmenésem volt.Majd...
        Jó napot.A problémám az hogy szinte egész nap berreg a hasam,szinte ha valamit eszek iszok azonnal jelentketik,néha ritkán szelek távoznak de ez ritka,éjszaka se marad el a gyomorhang,a torokban mindig furcsa érzés van nindha valami lenne ott ezt...
        Tisztelt Doktor Úr! A problémám az, hogy nagyon félek elmenni nőgyógyász szakorvoshoz. 16! éves korom óta minden évben sulykolom magamba , hogy most már el kell menni.Nem érzem magam szégyenlősnek. Nemtudom hogy a sok rémtörténet miatt nem...
        Tisztelt Dr Úr! 2010 nov helyeztek fel mirena spiralt erős vérzés és vastag nyalkahartya miatt kb 6 honap alatt rendeződtek vérzéseim sőt majdnem el is múltak ez idő alatt rakszűrés eredmenyeim p1 ill p2 volt.2015 nov telt le az öt év ekkor...
        Tisztelt Dr. Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy a párom 6 hetes terhes és az elmult napokban barnás folyása majd utána nagyom egyhe vérzése volt. Elmentünk a nőgyógyászunkhoz aki hüvelyi ultrahanggal megállapította, hogy a...
        Kedves Doktornő! Kisfiam 5éves múlt,részleges letapadás van/volt a kukacán,ami nem zavarta a pisilésben,csak nem tudtuk teljesen hátrahúzni a bőrt. A gyerekorvos beutalt sebészetre,ahol egy fiatal, flegma doktornő igazi mészárszéket rendezett,...
        Jó napot! Azt szeretném megkérdezni, hogy naponta mennyi brokkoli és káposzta illetve egyéb keresztes virágú fogyasztható, ( 5-10-50 dkg?), mert azt olvastam, hogy ezeknek a zöldségeknek nagyon magas a k vitamin tartalma, (100-200 mikrogramm/ 100...
        Jó napot! Azt szeretném kérdezni, hogy a brokkoliból, vörös káposztából, és a többi keresztes virágú növényből mekkora mennyiséget ( 5-10-50 dkg? ) lehet naponta fogyasztani főleg nyersen vagy főzve? Azért kérdezem, mert mindenhol azt...
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy nem jött meg a menzesem. Már 3.5 éve fogamzásgátló tablettát szedek, eddig mindig megjött a menstruációm akkor amikor kellett. Januárban volt az első vizsgaidőszakom, tehát...
        Tisztelt Doktor Úr! Hasi MR eredményem az alábbi, kérném szíves válaszát, véleményét! A hepar norm. nagyságú, homogén jeladású. S4-ben natív T2-n magas jelű, natív T1-en alacsony jeladású, legnagyobb átmérőjében 18 mm-es képlet...
        Tisztelt DR_úr!! Szeretném megkérdezni,mitől lehet 2-3 hete minden reggel higabb a székletem? Három hete el vesztettem a munkahelyem.nagyon ideges vagyok,általában is!! Mindenen aggódok,szinte mindennap! Tavaly májusban is volt 1-2 honapig laza a...
        Ledves Doktornő Egy aggódóasszony vagyok. A kerdesem a kovezkezo lenne. Az egyik mellem bimbojan egy pici feher pont lett ma reggelre. Nem faj nem viszket csak panikolok hogy mi lehet ez. Ket napja hazaseletet eltink a ferjemmel es bocsanatat kerem hogy...