• Tisztelt Doktornp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doknorno ,megszeretnem kerdezi,hogy onoknel a korhazban szeretnem elvegesztettni a MRI vizsgalatot es egy ojan kerdesem lenne ,hogy kelle elozetes ido eggyeztetes ?es aznapra meglesz e a zarojelentes. Mivelhogy mar megirtam a Doknornonek,hogy Erdelyben lakom ,es ezert aznap mar visszais utaznank Erdelybe.H a megolthato az onok korhazanall akkor megkernem a Doktornot,hogy kuldje le a pontos cimet ( a korhacz cimet )Eloreis koszonom a segitseget.Tisztelettel

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Debrecenben csak a Klinikán van MR készülék. Meg kell kérdeznem, hogy a fizetős vizsgálat mennyibe kerül és kell e időpontot egyeztetni. Erre kérdezzen már rá legyen szíves a jövő hét végén.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. augusztus 06., 21:54; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: