• Magas vérnyomás,gerincferdülés,depresszíó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék.hogy 7 hónapja vagyok beteg állományba a körzeti orvosom elinditotta a leszászalékolásomat nagyon magas a vérnyomásom állandóan a gyógyszerek mellett lumbágom sokszor elő jönn, depresszíós is vagyok és nem látok kiutat a gyógyulásomra ! Érdeklődnék,hogy így van-e esélyem a leszázalékolásra állandóan fáradt vagyok és fizikai munkát végzek akkor nagyon elfáradok. Megszeretnék gyógyulni de egyenlőre sajnos nem megy a segítségüket kérném és a tanácsukat! Nagyon szépen köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rokkantság témában

        Kedves Kérdező! A pontos állapot ismerete nélkül nem lehet véleményt mondani, sőt sok esetben a bizottság véleménynét nagyon nehéz előre megjósolni, mert függ a benne lévő szakemberektől.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 06., 10:27; Megválaszolva: 2010. augusztus 06., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: