• Torokgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Balogh Andrea,koszonom a valaszat,20 honapos kisfiam torkgyulladasaval kapcsolatosan kerdeztem a dokrotnot,a mostani kerdesem is ahhot kapcsolodik.Kedd estetol csutortok reggelig volt laza,csutortokon nezte meg az orvos es akkor irta fel az antibiotikumot.Nem kezdtem el adni mivel aznap mar nem lazasodott be.Azota eltelt 2 nap,nem volt laza,viszont hasmenese van,naponta 2szer.Enni nem eszik meg most sem.Rendbe fog jonni gyogyszer nelkul?Vagy be kellett volna adjam?Ha mar nincs laza,az javulast jelent?koszonom valaszat Reka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyermekgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! A doktornő szabadságon van, nem áll módjában válaszolni. Kérem, írja le az egész történetet egy levélbe, és elküldjük más gyermekgyógyász szakértőnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 31., 13:49; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 12:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: