• Asztma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/Úr! Egy hónappal ezelőtt más betegségből kifolyólag csináltak teljes vérképet nálam. A leletet most kaptam kézhez, és az eosinofil értékem 11 lett, két felkiáltójellel meg van jelölve, a neutrofil értékem 43% egy - al van megjelölve. Mivel már ügyben voltam ezen a vérvételen, nem mondtak semmit erre az értékre. Utána néztem, és láttam, hogy az eosinofil magasabb értéke az allergiától is lehet. Kérdésem lényege az lenne, hogy ezekkel az eredményekkel kell külön orvoshoz fordulnom, vagy asztma esetén ez normális. Segítségét előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában az eosinophil fehérvérsejtek magasabb értéke nem egyenlő az allergiás megbetegedéssel. Ezzel az értékkel, ha nincs egyéb tünet, nem is kell foglalkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 29., 07:57; Megválaszolva: 2010. július 30., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: