• Urológusok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Csuth Ágnes! Elképzelhető, hogy rosszul gondolom,de mivel az Ön nevével nagyon sok (különböző témához tartozó) válasz során találkozom, úgy vélem, a honlap koordinálásában Önnek nagy szerepe van. Lehet, hogy éppen a szakterülete miatt, hogy családorvos, tud véleményezni sokféle problémát. Ezért is írok Önnek, bár kérdésem nem konkrét betegséggel kapcsolatos. Kérdezni szeretném, hogy -látván a sok urológust- Ön szerint érdemes-e ugyanazt a problémát többfelé elküldeni, vagy ezek az orvosok érintkeznek egymással? Azért hajlanék többféle véleményt megismerni, mert azt tapasztaltam, hogy gyakran az orvosoknak sem egységes az álláspontja, és félek, hogy a mi problémánkat esetleg félrekezelik. Másrészt úgy tűnik, ezek a doktorok az ország különböző területeiről csatlakoztak a laphoz, tehát nem ismerhetik egymást. Röviden: szeretnék sokuknak írni, van-e elvi akadálya, vagy tegyem ezt bátran? Köszönettel várom válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kérdés témában

        Tisztelt Kérdező! Egy adott kérdést, problémát egy orvosnak van lehetőségünk elküldeni. Nem minden kollégánk áll folyamatosan a kérdezők rendelkezésére.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 27., 18:59; Megválaszolva: 2010. július 28., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: