• Urológusok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Csuth Ágnes! Elképzelhető, hogy rosszul gondolom,de mivel az Ön nevével nagyon sok (különböző témához tartozó) válasz során találkozom, úgy vélem, a honlap koordinálásában Önnek nagy szerepe van. Lehet, hogy éppen a szakterülete miatt, hogy családorvos, tud véleményezni sokféle problémát. Ezért is írok Önnek, bár kérdésem nem konkrét betegséggel kapcsolatos. Kérdezni szeretném, hogy -látván a sok urológust- Ön szerint érdemes-e ugyanazt a problémát többfelé elküldeni, vagy ezek az orvosok érintkeznek egymással? Azért hajlanék többféle véleményt megismerni, mert azt tapasztaltam, hogy gyakran az orvosoknak sem egységes az álláspontja, és félek, hogy a mi problémánkat esetleg félrekezelik. Másrészt úgy tűnik, ezek a doktorok az ország különböző területeiről csatlakoztak a laphoz, tehát nem ismerhetik egymást. Röviden: szeretnék sokuknak írni, van-e elvi akadálya, vagy tegyem ezt bátran? Köszönettel várom válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kérdés témában

        Tisztelt Kérdező! Egy adott kérdést, problémát egy orvosnak van lehetőségünk elküldeni. Nem minden kollégánk áll folyamatosan a kérdezők rendelkezésére.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 27., 18:59; Megválaszolva: 2010. július 28., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr! Évek óta sokat diétázom az epés refluxom miatt. Csontritkulásom van, a reumatológusom 5 hónapra D3-30000-es D-vitamint javasolt. Két hete vettem be az ötödiket, azóta a gyomrom keserű, savanyú, hányinger, étvágytalanság,...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...