• Micromeszesedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon szépen köszönöm előző válaszát! Ha lehetséges, szeretném megtudni mi történhet, ha a 7 mm átmérőjű, porszerű R.2-3. jellegű micromészcsoportból vett biopsia szövettani eredmény rosszindulatú daganatot mutat. Gondolom műtét és .....utána?? Ha jóindulatú, akkor is műtét? Szövettani eredmény 3 hét múlva lesz. Lehet, hogy nem kellene türelmetlennek, és kívácsinak lennem, de FÉLEK. Várom válaszát, melyet előre is köszönök.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kérdés témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésfeltevő rendszerünk anonym. Kérje küldje el az előzményeket, hogy a korábbi választ adó kollégának továbbíthassuk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 26., 16:15; Megválaszolva: 2010. július 27., 19:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: