• Kérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Csuth Ágnes! Azt szeretném kérni, hogy a "Potenciazavar" című kérdésre adott orvosi választ legyenek szívesek törölni az internetről. A link: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/potenciazavar/66657 Segítségét előre köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Olvasónk! Az adott kérdést töröltem.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 23., 15:02; Megválaszolva: 2010. július 26., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: