• Mélyvénás trombozis bal lábon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hajduszoboszlóra van beutalónk a férjemmel,akinek mélyvnás trombozisa volt 2o napja, aug.ban mennénk a fürdőhely jó-e erre,milyen kezelést kérjen,uzni lehet-e?Vérhíygitót szed és érfalerősitőt.Válaszát köszönöm Nagy Ané.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fürdő témában

        Tisztelt Kérdező! Mélyvénás trombózis után ennyi idővel melegvizes gyógyfürdőbe menni nem szabad. Nem javasolt a gyógyfürdős szolgáltatás. Ha tehetik halasszák el. Úszás csak hidegvizes medencében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. július 21., 14:33; Megválaszolva: 2010. július 23., 10:32

        Tudjon meg többet: fürdő
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr! Lenne egy kérdésem, úgy kb 1-2 hete vannak panaszaim, Minden reggel van székletem, de eddig olyan volt hogy nem kellett nagy erölködés és kicsusszant, most kb 1 2 hete olyan hogy megindul majd megáll kb a felénel és nagyobb...
        Tisztelt dr ur.2 es fel honapja kb holyaghurutom lett.Amire antibiotikumot szedtem,de mivel nem gyogyultam meg teljesen elkezdtem meg 1 dobozzal szedni,amitol hanyinger es hanyas alakult ki,ezert abba hagytam.Nekem mar nagyon regen vannak gyomor...
        Tisztelt Doktor Nő! Kérem a szíves elemzését az alábbi leletről. Továbbá szedett multivitamin Centrum A-Z ig Nőknek. További szép napot Tisztelettel Kitti
        Tisztelt Doktor Úr! Pontosan egy éve használok Nuvaringet rendszertelen menstruáció miatt. Azóta semmilyen panaszom nem volt, a mentruációm "óramű" pontossággal jött meg és múlt el. Június 23-án, múlt hét csütörtökön helyeztem fel a...
        Kedves Doktor Úr! Az utóbbi időben kb.10 kg-ot lefogytam, több leletem negatív, csak a székletem zöld, a gyomrom savanyú, keserű a Rabeman szedése mellett. Mit javasol a doktor úr? Tisztelettel: Molnárné
        Tisztel Doktor úr! A nőgyógyászom hüvelygomba gyanújával Klion D 100 tablettát írt fel nekem Canesten kenőccsel együtt. Végigcsináltam a 10 napos kúrát, és úgy éreztem el is múltak a panaszaim. A kúra befejezése után pár nappal azonban...
        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Arról szeretnék tájékozódni, hogy májkárosodásban szenvedő beteg szedhet-e Xanax-ot, Frontin-t, vagy a kettőt egyszerre? Nem rontanak az állapotán? Mennyire javasolt ezeket szedni egy májbetegnek? Előre is...
        A lányom megbízásából írok, most korai terhes, eddig rendszeresen szoláriumozott, s az a kérdése, hogy terhesség alatt lehet-e szoláriumozni, illetve hány hetes kor után nem ajánlott strandolni?
        Tisztelt Doktor Ur! Az elozo kerdesemmel,tulzott nyal kepzodessel kapcsolatban es az On valaszat illetoen,ugy gondolom nem adtam meg Onnek minden kello informaciot. Az ok amiert ugy gondoltam,hogy a rekeszserv es a GERD lehet a ludas a tulzott nyal...
        Korábban dohányztam.Egy ideje nem jó a közérzetem.Gyenge,és levert vagyok.Voltam tüdőröntgenen ott minden rendben volt. Voltam pulomológián,ott is mindent rendben találtak. Az oxigénszintem 9,9.Nehéz a légzésem,néha fáj a hátam,elől a...
        Tisztelt Doktor Ur! Tobb eve megallapitott csuszo rekeszservem es GERD betegsegem van. Probalok vigyazni,hogy milyen eteleket valasztok,tobb kevesebb sikerrel. A fenntiektol eltekintve,tulzott nyal mennyiseg kepzodest tapasztalok a...
        Üdvözlöm Doktor Úr! Még május 19-én voltam méhszajseb fagyasztáson és azóta várom,hogy megjöjjön a menzeszem.Hetfőn úgy tűnt,hogy megjött (volt egy pici vérzés és a hasam is fájt),ezért felhelyeztem NuvaRing hüvelygyűrűmet,viszont...
        Tisztelt doktornő! Fejfájás és migrén miatt MR vizsgálatot kért az orvosom. Csak jövő hétre kaptam időpontot és tudni szeretném, hogy mit jelenthet a leletben a következő: "bal oldalon occipitalisan a trigonum mögött subcorticalisan kb. 1...
        Drága doktor Úr! Nem tudom,az ön szakterülete e- Vagy inkább bőrgyógyász,de szeretném megkérdezni,hogy ez a kék folt mi lehet.. Vasárnap pici kék folt volt a ,de keddre egy egyforintos kékes folt lett belőle.. nem fáj ugyan,de félek hogy a...
        Kedves Doktornő! Olyan ügyben kérném a segítségét, hogy az 1 éves fiam nem hízik! 2930 gr született és jelenleg 6700 gr. Eszik mindent ami a korának megfelelő és nem mondanám rossz étvágyúnak de hízni nem hízik! Házi doki azt mondja...
        Kedves Doktornő! Az elmúlt két hétben vannak gyomor panaszaim. Korábban 7 éve gyomorfekélyem volt. tükrözéssel megállapították.A pantonprazolra jól reagáltam így meggyógyult. Sajnos az utóbbi hetekben újra vissza tért, de nem gyomor...
        Tisztelt Doktor Úr! Laktózérzékeny vagyok, ezért értelemszerűen laktózmentes diétát folytatok. Itthon az ételek elkészítéséhez laktózmentes alapanyagokat használunk (pl. laktózmentes tej, tejföl, túró, joghurt.) Viszont a családom...
        Tisztelt Szakértő! Hosszas próbalkozas utan vegre sikerult teherbeesnem. Meg nagyon az elejen tartok. Uh- ra csak a jovohet utan megyek. Teherbeeses elott szedtem clostilbegitet, kaptam owitrelle injekciot is. Az orvosom javaslatara ment a baratcserje is....
        Tisztelt Doktornő! Az ánuszom bal oldalán keményedés tapintható kb a gáttól balra félkörben, a másik oldala normálisan puha. A jelenséget már régebben észrevettem azonban már egy éve nem múlik el, sőt lehet, hogy nőtt ezért elkezdtem...
        Tisztelt doktor úr! Már néhányszor tettem fel kérdést a székletemmel kapcsolatban. Elég sokszor előfordult hogy a székletem felszínén barna nyákot láttam. Csíkokban illetve foltokban. Aztán egyre jobban kezdtem megfigyelni a székletem, és...