• Mélyvénás trombozis bal lábon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hajduszoboszlóra van beutalónk a férjemmel,akinek mélyvnás trombozisa volt 2o napja, aug.ban mennénk a fürdőhely jó-e erre,milyen kezelést kérjen,uzni lehet-e?Vérhíygitót szed és érfalerősitőt.Válaszát köszönöm Nagy Ané.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fürdő témában

        Tisztelt Kérdező! Mélyvénás trombózis után ennyi idővel melegvizes gyógyfürdőbe menni nem szabad. Nem javasolt a gyógyfürdős szolgáltatás. Ha tehetik halasszák el. Úszás csak hidegvizes medencében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. július 21., 14:33; Megválaszolva: 2010. július 23., 10:32

        Tudjon meg többet: fürdő
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr Úr! Minden évben elmegyek nőgyogyászati szűrővizsgálatokra a saját érdekemben.Az idén is.2015-ös eredményben a Hasi UH:az uterusz normális nagyságú és szabályos szerkezetű,a jobb oldali ovarium vetületében 35mm nagys kerek...
        Tisztelt Doktor Úr! A tanácsát szeretném kérni, illetve szívesen hallanék tapasztalatairól a spontán vetélés utáni hüvelyi vérzés problémákról. Az én történetem a következő: a menstruációm másfél hetes késés után e hónap 2-án...
        10 éve epekő miatt műtöttek. Azóta havonta 3-4 alkalommal előfordul, hogy étkezés után fél- egy órán belül görcsös hasmenés kap el, amivel pár percen belül wc-re kell rohannom. Egyszeri, maximum kétszeri alkalommal a beleim kiürülnek, és...
        Jó napot! Az lenne a problémám, hogy mar egy hónapja elmaradt a menstruációm. Egy hónappal ez előtt felfáztam eés a háziorvosomtól kaptam rá egy 5 napos gyógyszert.és azóta nem jött meg. Megijedtem és csináltam terhességi tesztet ami...
        Tisztelt Doktor úr! Kisfiam szeptemberben lesz 4 éves ,régóta küszködik székrekedéssel! többször is kellett neki beöntést végezni!rengeteg mindent kipróbáltunk már hashajtók,gélek,aloevera stb de mindig ugyanaz történik ,hogy eleinte...
        Tisztelt DoktornŐ! Édesanyám májdaganat (HCC?) megléte vagy megcáfolása miatt májbiopszián vett részt, azonban egy hét múlva jelezték, hogy meg kell ismételni a vizsgálatot, valóban előfordulhat, hogy nem elegendő vagy hibásan vettek...
        Tisztelt Dr ÚR! Már a múltkor írtam Önnek hogy sokat szúrkál a hasam és már szeretnénk Babát így elmentem a Nőgyógyászhoz és kiderült hogy minimális ciszták vannak a petefészkemen ő azt javasolta hogy kezdjek bele egy szénhidrátmentes...
        Tisztelt Doktornő! 17 hónapos kisfiam jobb szeme több hete könnyezik. Bent a lakásban és kint a természetben is. A bal szeme sarkában pedig egy kicsit piros, de ez pár napja látható. Egyik szeme sem válladékozik nem ragad össze, semmilyen más...
        Tisztelt Doktor Úr! 1 hete szültem,tejem csak 3 napig volt,azóta a hasam alatt a szemèremdombnál erős nyilaló szúró fájdamom van.a leülès felállás is fájdalmas,illeetve a pisilès.mitől lehet ez?ez normális mèg ilyenkor egy hèttel szülès...
        Tisztelt Doktor Úr! 37 éves férfi vagyok. Magasságom: 177 cm, súlyom: 55 kg. Több éve vannak krónikus problémáim, de kb. 1,5 éve jelentkeztek az életemet jelentősen megnehezítő tünetek. Azóta többféle vizsgálaton is voltam...
        Tisztelt Doktor Úr, SZeretnék érdeklődni a kéz láb száj betegségről. Nagyon ellentmondásos véleményeket hallottam és olvastam erről a betegségről, pontosabban arról, hogy terhes anyukákra ez milyen hatással lehet. Bár még nem tudom...
        Jó napot.Egy kisebb esés ért.Kb fèl ève hogy behorpat a fejem a jobb oldalon hallànték fölöl ès a fejtető kölzött.Azt szeretnèm kèrdezni hogy a horpadàs okozhat-e valamifèle szövődmènyt vagy tünetett,enyi idő utàn,mert ha hozzàérek...
        Tisztelt Doktor Úr! Lányom 30 éves, 7 hetes terhes. Gyomorproblémáira 1 éve szed gyógyszert . Apofamotidin 40 volt az első, majd kb 3 hónapja, miután nem volt igazán jól, új gyógyszert kapott, esomeprasolt. Az hatásos volt. Amikor kiderült,...
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a mostani nagy melegben az autóban felejtettem egy havi Nuvaring gyűrűmet eredeti csomagolásban. (Kb. 3 órára, az autóban a hőmérséklete jóval meghaladta a 30 fokot.) Ebben a...
        Tisztelt Doktor Úr! 37 éves férfi vagyok. Magasságom: 177 cm, súlyom: 55 kg. Több éve vannak krónikus problémáim, de kb. 1,5 éve jelentkeztek az életemet jelentősen megnehezítő tünetek. Azóta többféle vizsgálaton is voltam, de egyik sem...
        Drága Doktornő! Harmadszor is szinte azonnal érkezett értékes válasza meggyőzött abban a boizonytalan sejtésemben, hogy többet kell törődnöm gyermekkori stresszes állapotomból kialakult generalizált szorongásom csökkentésével,...
        T. Doktor Úr! Aranyeres panasszal kerestem fel a sebészetet (kellemetlen nyomásérzés, ha lehajolok akkor meg feszül a végbélnyílás környéke, néha fájdalmat érzek a bal oldalamon,), az aranyérrel kapcsolatban nem talált semmit a doktornő....
        Jo napot kivanok kedves dr no.Kulonbozo gyomor panaszaim vannak.Jobb es bal borda alatti fajdalom.Puffadas,szekrekedes,bofoges,emelyges.Voltam ultrahang es labor vizsgalatra.Az ultrahang azt mutatta,hogy meg van torve az epeholyagom,okozhat ez ilyen...
        Tisztelt Doktornő! Az élettársam 10 éves kisfia ijesztően egyoldalúan táplálkozik. A zöldséget/gyümölcsöt egyáltalán nem hajlandó megenni semmilyen formában, tejterméket sem eszik. Talán 5-6 olyan fajta étel van, amit nem utasít el. Ezek...
        Tisztelt Doktor úr! Kérdésem az lenne , hogy yangee fogamzásgátlót szedek, kb 4 hónapja mióta a szoptatást abbahagytam. Egy eldurvult csípésre augmentint kaptam 5 napja szedem és cetirizint. Nem használtunk kiegészítő védekezést. És kb...