• Tartós betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Koszonom a segitseget,de lenne meg kerdesem.Megprobaltam beszelni a hazi orvossal de nem tolti ki a papiromat mert 600 ilyen gondozott beteguk van. Az Onkormanyzatnak nincs ennyi penze most ilyen kifogassal jon.Az onkormanyzatnal meg hogy a hazi orvosnak jo lenne ha a dolgok utan nezne o meg egy ilyen papirt nem toltott ki pedig ez az apolasi dij a 2000 evektol van.Azt javasoljak hogy valtsak hazi orvost,amit en nem szeretnek.Kerdesem az lenne most mit tehetnek?Arra gondoltam hogy elmennek a beteg jogi kepviselohoz.De en nem szeretnek problemat okozni a hazi orvosnak csak elni szeretnek a lehetoseggel.A beteg jogi kepviselonel mire lehet szamitani?Vagy on mit javasol?Nagyon koszonom a segitseget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Kérem írja meg a kérdés előzményét is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 19., 22:21; Megválaszolva: 2010. július 20., 21:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: