• Válaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! június 20.-án írtam levelet, melyre a mai napig nem kaptam választ. utánna még írtam, arra se kaptam választ. várom mielőbbi válaszukat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        A WEBBeteg megújult, és volt egy olyan átmeneti időszak, amikor technikai okok miatt nem minden kérdés jelent meg nálunk. Az a legbiztosabb, ha újra elküldi a kérdést, most már garantált, hogy megkapjuk. Elnézést a késésért.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 13., 20:15; Megválaszolva: 2010. július 15., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: