• Hasi ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A hasi ultrahang vizsg.-on jobb vese prox.harmadában a parenchymában 7 mm-es képlet, haemangiolypoma van. Szedett gyógyszereim:Rytmonorm 150mg, Merckformin 1000 mg, Adexor 85mg, Atoris 20mg, Aspirin Protect 100mg, Nebilet 5mg, Ezenkivül, a csontritkulásra: Protelos 2mg, D vit, és Béres kálcium. Ezt a sok gyógyszert, a kardiológus, diabetológus, és reumatológus szakorvosok javaslata alapján szedem, nagyon soknak tartom.Szeretném kérni véleményét.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyógyszerszedés témában

        Kedves Asszonyom! A vesében lévő elváltozást követni szükséges. A szedett gyógyszerek mind különböző mechanizmus útján hatnak, az ön állapotának ismerete nélkül sajnos nem lehet arról nyilatkozni,hogy valóban indokolt-e a szedésük.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 08., 10:04; Megválaszolva: 2010. július 09., 16:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: