• Kóros soványság + egyéb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Gyerekorom óta sovány vagyok,a 193 centi magasságomhoz kb 50-max 70 kg párosul. Ez számomra megszokott és nem is zavar túlságosan,csak az hogy egyik pillanatról a másikra 1 hét alatt több kilót is le adok amit igen keserves vissza dolgozni. Sajnos a körzeti orvosunk olyan akihez nem lehet érdemben tanácsot kérni és magam pedig nem tudom kihez milyen szakterülethez kell ezzel fordulnom. Ami igazán aggaszt ,hogy a vérnyomásom egy két napra olyan szintre süllyed ami ágyhoz köt ( 100/54) ,komoly fejfájásaim,gyomorgörcseim vannak, stb.. remélem tudnak tanácsot adni,hogy hová kell fordulni ez ügyeben . Válaszukat előre is köszönöm T. Csaba

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogyás témában

        Kedves Csaba! Egy általános belgyógyászati szakrendelésre kérjen beutalót a háziorvostól. Szóba jön pl. pajzsmirigy-túlműködés, emésztőszervi betegség, felszívódási zavar, pl. lisztérzékenység. itt részletese ki fogják önt vizsgálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 07., 13:49; Megválaszolva: 2010. július 08., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: