• Ideggyógyász?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Rákóczi Éva! Elnézést ha már megkapta egyszer ezt a levelet, de nekem a rendszer azt jelzi ki, hogy nem sikerült elküldenem. Pár napja tanácsolta a fáradtságomra és nagyon nagy alvásigényemre, hogy nézessek szérum vas szintet, de azt már egyszer nézték, 14,1 umol/l. Valamint azt, hogy keressek fel ideggyógyászt. A kérdésem az lenne, hogy milyen problémára gyanakszik, miért szükséges ideggyógyász? Előre is köszönöm: Adél

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Adél! A tüneteit pontosan tartalmazó előző levelet/levélváltást is juttassa el kérem a doktornőnek, mert a kérdések anonim feltevése miatt nem tudjuk visszakeresni. Köszönöm.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 05., 16:01; Megválaszolva: 2010. július 07., 14:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: