• Vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az előbbi kérdésemhez azt szeretném akkor hozzá tenni,hogy a vérnyomásom olyan 128/80 kb.a pulzusom változó a menzesz előtt olyan 95 és 110 között van.Panaszt nem okoz csak egy kicsit zavaró. Fogamzásgátlót nem szedek,és más gyógyszert sem.Nincs betegségem hála Istennek.Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom beazonosítani, hogy melyik az ön előző kérdése, kérem, a kettőt egyben küldje el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 04., 15:16; Megválaszolva: 2010. július 06., 22:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: