• Gondjaim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornö! én a tegnap tettem fel egy kerdest önnek es nemjött valasz ta.most azt nem tudom hohu nem tetszet megkapni vagy meg nem tetszet elolvasni,csak azert agaszt mert eddiggi leveleimre nagyon gyorsan valaszolt,ha nemkapta meg akkor megegyszer elküldenem a pajzsmirigy diagnozisomta küldtem el önnek elöre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a egyéb témában

        Kedves Asszonyom! Nem tudom, hogy azóta megkapta-e már a választ, de 3 munkanapon belül válaszolunk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 02., 13:57; Megválaszolva: 2010. július 05., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: