• Probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Én is a túlzottan izzadok, és már nagyon zavar....reggel ha beérek a suliba már leizzadok...így nem merek közel kerülni senkihez sem...ezen problémák itthon nem jelentkeznek...próbáltam exodort...de az sem jelentett hosszabb távú megoldást...megvettem a legjobb izzadásgátlót...többször is befújom magam egy nap...eléggé izgulós tipus vagyok...lehet ennek közé hozzá és mit csináljak?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Kedves Fiatal Lány! Keresd fel a háziorvost, és kérd meg, hogy csináljon egy rutin labort és ha szükségesnek ítéli, egy pajzsmirigy-funkciót. Az is előfordulhat, hogy a nemi érés kapcsán a hormonális elváltozások okozzák a panaszt, és magától el fog múlni, de az is lehet, hogy a stressz okozza, és sajnos ez a tulajdonság végigkísér. Amit még tanácsolok, ha ez utóbbi igaz, hogy sajátítsd el a stresszkezelési technikákat. Azt nem írtad, hogy túlsúlyos vagy-e, ha igen, akkor maga a fogyás is javíthat panaszodon. Használj solutio antisudoricát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 01., 21:00; Megválaszolva: 2010. július 02., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: