• Segítsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.nő/úr! Az anyukám 46 éves és a múlt héten rosszul lett a tünetei elmondása szerint a következőek:jobb oldalra húzott a feje és közben szédűlt majd habzott a szája a jobb karja pedig égett.Sajnos senki nem volt otthon amikor ez történt.Lefeküdt aludni.Később teljesen rendbe jött.Nem akart orvoshoz menni és a mentőt sem engedte ki hívni.Nagyon makacs.Mindezek előtt történt még vele szintén elmondása szerint,hogy majd nem megfulladt a saját nyálában mert elzárodhatott a nyelő csöve anyu így érezte.Sajnos elég stresszes életet él és cigizik is.Van amikor egész nap nem eszik csak dolgozik.Amikor haza ér este eszik.Nem akar orvoshoz menni,mert szüksége van a munkára.Tudom és érzem,hogy ezek valami sokkal rosszabbnak az elő jelei de én ezt nem akarom meg várni.Kérem,hogy nagyjából állítsa fel a diagnózist valyon mi történhetett az anyukámmal??Kérem a válaszát mihamarabb küldje a [email protected] címre,mert mihamarabb szeretném tudni a választ,hogy ő is lássa és elvigyem akarta ellenére is az orvoshoz.Nagyon szépen köszönöm!!Minden tiszteletem az elhivatott orvosoké és mentősöké!!!!! Tisztelettel:Pohl Szilvia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező! Nagyon szerteágazó tünetcsoportot írt le. a nyom nélküli teljes panaszmentessé válás jó jel. Elsősorban az agy átmeneti keringészavarára gondolok a panaszokból. a kivizsgálás valóban indokolt, mert nem biztos, hogy minden roham ilyen szerencsésen fog alakulni. Lássa neurológus, történjen labor, EKG. A dohányzás elhagyása és az egészségesebb életvitel nélkül a betegséghez vezető folyamatok tovább haladnak. Ennek változtatása nem nélkülözhető.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 01., 04:36; Megválaszolva: 2010. július 05., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlthét folyamán Hétfőn, és Kedden hasmenésem volt, semmi fájdalommal. Folyékony, sárgás szín. Azután a további napokban (Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat) nem volt székletem, és ugyanúgy táplálkoztam ahogyan...
        Tisztelt Doktor úr! Medserv+ szűrésem eredménye kenet: negatív, hr HPV tipizálás: negatív. Viszont a reaktív és reperatív jeleknél be van jelöve a Metaplasia és a Regenerátió. Ez mit jelent? Aggódnom kell miatta? Emailen kaptam az...
        Tisztelt Doktor Úr! 28 éves férfi vagyok 182cm 68kg. Problémáim 19 éves koromban kezdődtek, puffadással és görcsös hasmenéssel küszködtem. Ételintolerancia vizsgálat több étel intoleranciát mutatott ki. Szigorú diéta mellett a hasmenés...
        Jóízűen túladagolva görögdinnyét ettem, aznap kaptam Hepatitis B elleni védőoltást is. Hajnali 4-től reggelig szüléshez hasonló görcseim voltak a gyomromban.Egyszeri hasmenéssel megszűnt a fájdalmam. Ez kb. 2 hónapja történt. Azóta...
        26.hetes terhes vagyok. . MALTOFERFOL 2x1 egyet szedek anaemiara /htk: 31 hgb:114 vvt.3,44/ mellette szedem a Femibion2. Nem lesz valamiből túladagolás. Szedhetem mindkettőt ilyen mennyiségben vagy csökkentsem valamelyik szedését.
        Tisztelt Doktor Úr! Éveken keresztül folyamatosan köhögtem, mindig "légcsőhurutra" kezeltek, bár semmi nem volt kimutatva. Idén tavasszal a tünetek erősödtek, már szinte a hányásig ment a köhögés. Aztán a hányásig ment a köhögés, most...
        Tisztelt Doktornô/ùr! Laboreredmènyemben a következô èrtèkek mutatnak eltèrèst: Koleszterol total 219 (normal kevesebb mint 200 mg/dl) LDL koleszterol 147 (normal kevesebb mint 100 mg/dl) Non HDL koleszterol 174 (normal kevesebb mint 130...
        Tisztelt Doktor úr! D. András vagyok 48 éves. Ez úton keresem meg önt ismét remélve, hogy több éve húzódó problémámra talál gyógyírt. 2016 márciusában voltam önhöz vastagbél tükrözésen hasmenés,székrekedés problémák miatt. A...
        Tisztelt Doktor Úr! 18-éves kisfiam nevében érdeklődöm,állandó fáradsága,hajhullása és enerváltsága okán kértünk vér és vizelet vizsgálatot. Sajnos van négy kirívó érték ami aggaszt! Az első az 1mm/órás vérsejt süllyedés a...
        Tisztelt Doktor Úr! Felnőttkori pattanásosság miatt kerestem fel korábban kezelőorvosomat, majd pár hatástalan külsőleges kezelés után nőgyógyászom javaslatára hormonvizsgálatokra mentem. Ezt a mintát menstruáció előtti 7.napon kellett...