• Segítsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.nő/úr! Az anyukám 46 éves és a múlt héten rosszul lett a tünetei elmondása szerint a következőek:jobb oldalra húzott a feje és közben szédűlt majd habzott a szája a jobb karja pedig égett.Sajnos senki nem volt otthon amikor ez történt.Lefeküdt aludni.Később teljesen rendbe jött.Nem akart orvoshoz menni és a mentőt sem engedte ki hívni.Nagyon makacs.Mindezek előtt történt még vele szintén elmondása szerint,hogy majd nem megfulladt a saját nyálában mert elzárodhatott a nyelő csöve anyu így érezte.Sajnos elég stresszes életet él és cigizik is.Van amikor egész nap nem eszik csak dolgozik.Amikor haza ér este eszik.Nem akar orvoshoz menni,mert szüksége van a munkára.Tudom és érzem,hogy ezek valami sokkal rosszabbnak az elő jelei de én ezt nem akarom meg várni.Kérem,hogy nagyjából állítsa fel a diagnózist valyon mi történhetett az anyukámmal??Kérem a válaszát mihamarabb küldje a [email protected] címre,mert mihamarabb szeretném tudni a választ,hogy ő is lássa és elvigyem akarta ellenére is az orvoshoz.Nagyon szépen köszönöm!!Minden tiszteletem az elhivatott orvosoké és mentősöké!!!!! Tisztelettel:Pohl Szilvia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező! Nagyon szerteágazó tünetcsoportot írt le. a nyom nélküli teljes panaszmentessé válás jó jel. Elsősorban az agy átmeneti keringészavarára gondolok a panaszokból. a kivizsgálás valóban indokolt, mert nem biztos, hogy minden roham ilyen szerencsésen fog alakulni. Lássa neurológus, történjen labor, EKG. A dohányzás elhagyása és az egészségesebb életvitel nélkül a betegséghez vezető folyamatok tovább haladnak. Ennek változtatása nem nélkülözhető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 01., 04:36; Megválaszolva: 2010. július 05., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: