• kullancs csípés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! 3 napja megcsípett egy kullancs! Már nagy volt,kb 10-15 órája lehetett bennem mikorra ellett távolítva! A bőr viszketett,meg volt kicsit duzzadva,pirosodva! Azóta csak annyi tünetet tapasztalaok a csípés helyén,hogy megvan kicsit keményedve a bőrfelület,a csípés helyén! Adhat ez gyanúra okot, bármire is? előre is köszönöm! Attila

        Dr. Csuth Ágnes válasza a kullancs témában

        Tisztelt Kérdező4 A leírt tünet alapján nincs miért aggódni. Akkor forduljon orvoshoz, ha bőrpír jelenik meg, vagy általános gyengeség, fejfájás, láz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 23., 20:19; Megválaszolva: 2010. június 24., 17:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: