• Levél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretnek valamit kerdezni onoktol ,ha en nekem van egy 20 mg os gyogyszerem es 2 be torom akor 10 mg ost lesz belole? vegulis ha valamijen gyogyszert 2 be torunk akor a gyogyszernek a felit kapjuk?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyógyszer témában

        Tisztelt Kérdező! Az okfejtése helyes, a 20 mg-os gyógyszer kettétörve 2 db 10 mg-os hatóanyagú lesz. Ez a tablettákra igaz.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 20., 20:17; Megválaszolva: 2010. június 21., 17:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: