• Hüvelygyűrű

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!Az lenne a kérdésem,hogy ha ma reggel szeretkeztünk apárommal reggel 5-kor és kicsúszott a hüvelygyűrű és csak délben vettük észre hogy ott van az agyán akkor mikor kell új gyűrűt felhelyeznem.Hozzáteszem ma este 8.kor kellett volna eltávolítanom.Terhesség veszélye fennállhat?Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyűrű, fogamzásgátlás, hüvelygyűrű kiesés témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben valóban az eltávolítás napján csúszott ki, nincs miért aggódni. Persze, ha nem jön meg időben a menstruációs végezzen terhességi tesztet, biztos, ami biztos.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 20., 13:00; Megválaszolva: 2010. június 20., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: