• Női dolgok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a nagy kérdésem, hogy -párkapcsolatban élek már több mint 9 hónapja- minden honapba megjött a menstruáciom rendesen, de most 16. napra. Ez mit jelenthet? Igaz, most eléggé stresszes volt az életem, az utolsó napokban, és tudom hogy sokminden sokmindennel egybe függ, de most vajon mi lehet? Köszönöm előre is a választ

        WEBBeteg szakértő válasza a mensturáció, menstruáció kimaradása témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában egy alkalommal a menstruáció nem időben történe megjövetele nem utal betegségre, kóros eltérésre. Akár a stressz is állhat a háttérben. Ismétlődés esetén vagy, ha a vérzés nem múlik keresse fel nőgyógyászát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 19., 20:49; Megválaszolva: 2010. június 19., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: