• Herecsavarodás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr! Tegnap komoly fizikai munka után fürdés közbe vettem észre, hogy a jobb herém mintha függőleges tengelye körül 180 fokban elfordult volna. A mellékhere "feji" részét a harezacskó combhoz közeli részében tapintottam.Mintha megfordult volna.. Mondanom sem kell iszonyatosan megijedtem. Fájdalmat nem éreztem. Egy fél óra sem telt bele de a herém visszatért a normál helyzetébe. Azóta minden rendben. Kérdéseim ezügyben: - ez normális? Mással is előfordulhat? - lehet mégis herecsavarodás, csak fájdalom nélkül? - Mit tegyek? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel, Anonymus

        WEBBeteg szakértő válasza a here, hereprobléma, herecsavarodás témában

        Tisztelt Kérdező! A herecsavarodás jelentős fájdalommal jár, hiszen vérkeringési zavart okoz. A haránt irányú forgás ritka, de előfordulhat. A fixálás, azaz a műtéti úton történő rögzítés indokolt, ha gyakran előfordul. Keressen fel urológiai szakrendelést, ahol szakvizsgálat során a műtét szükségességét meg tudják állapítani.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 19., 19:54; Megválaszolva: 2010. június 19., 19:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: