• Pimafucin krém bőrgombára - terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! Hátam alján, középen egy 50 forintos nagyságú kör alakú folt jelent meg, mely viszket, picit pirosas, bár inkább bőrszínű, és picit olyan, mintha hámlana. Pimafucin krémet írtak fel rá, kenegetem is, napi 1x pici vékony rétegben, kábé másfél hete. A dobozában lévő leírás szerint a hatóanyag nem árt a magzatnak, ezért nyugodtan kentem, azonban mégiscsak felmerült bennem a kérdés, hogy ugye valóban nem ártottam ezzel a babának, nem okozok rendellenességet? (Jelenleg a terhességem első harmadában vagyok, 10. héten, a 8. és 9. héten kentem napi 1x a krémmel a hátamon ezt a pici bőrfelületet.) Válaszát köszönöm. Üdvözlettel: Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, bőrgomba terhesség alatt, bőrgomba, bőrbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! A második trimeszterig kerülje a Pimafucin kezelést. Az eltérés mérete is lehetővé teszi a későbbi kezelést.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 19., 17:10; Megválaszolva: 2010. június 19., 17:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: