• Méhszájseb

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Minap voltam orvosnál, mert a kisebb dolgom nem tudtam elvégezni a mosdón, a nőgyógyász megállapította, hogy Cystitis acuta-vagyis méhszájsebem van. Figyelmeztettek, hogy se túl meleg fürdő, se csípős étel és semmi szex. Ez meddig fog tartani? Kaptap rá Ciprobay tablettát.Ez el fogja mulasztani? Köszönöm Lea

        WEBBeteg szakértő válasza a méhszáj, méhszájseb, vizelési gondok, húgyhólyaggyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A cystitis acuta a húgyhólyaggyulladás és semmi köze a méhszájsebhez. A terápia teljesen helyes és tartsa be az utasításokat és meg fog gyógyulni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 19., 12:44; Megválaszolva: 2010. június 19., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: