• Nőgyógyászati kezelés.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gilbert szindrómát állapítottak meg nálam 2 hónappal ezelött.Egy hónapja Stodett fogamzásgátlót írtak fel , de a bilirubin szintem az egekben van.Rákszűrésen fertőzést állapítottak meg amire Dalacin krémet írtak fel.(megjegyezném , hogy nincs folyásom és nem is viszketek) Most Nuvaring hüvelygyűrűt írt fel fogamzásgátlóként. Mind a két gyógyszernek elég súlyos mellékhatásai vannak.Arról nem is beszélve , hogy elég sokba kerülnek.A Stodett elött Pharmatex krémet használtam , ami elvileg fertőzések kezelésére is jó a tájékoztatója szerint. Érdeklődnék , hogy nem lehetne a "fertőzést" más valamivel kezelni, illetve , hogy a fogamzásgátló injekció is okoz-e bilirubin szint emelkedést? ( 9 éve gyermekem születése után fogamzásgátló injekciót kaptam amitől nem volt problémám) Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a Gilbert szindróma, fogamzásgátló, hormontartalom témában

        Tisztelt Kérdező! Gilbert syndroma esetén hormontartalmú fogamzásgátló módszer kerülendű. Véleményem szerint nem hormontartalmú intrauterin eszköz a legjobb választás. A fertőzés kezelésben egy újabb mintavétel javasolt. Ettől függ, hogy kell-e még valamilyen gyógyszer. Valóban csak indokolt esetben kell alkalmazni Önnél.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. június 19., 12:03; Megválaszolva: 2010. június 19., 12:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: