• A válaszokról

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszadók!

        Valami informatikai probléma lehet a rendszerben, mert már a második kérdésemre adott válaszról sem érkezett tájékoztató e-mail az e-mail címemre.

        A válaszokat pedig megkaptam, csak 2-3 nappal később elég nehéz megkeresni a sorban.

        Köszönettel: Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Anita! Az elmúlt másfél hétben technikai problémák léptek fel, ugyanis megújult oldalunk, és az átállás, mely az önök érdekében történt, okozott némi átmeneti problémát, de informatikusaink folyamatosan dolgoznak, és remélhetőleg most már gördülékenyen fog menni a kérdésfeltevés és a válaszok elolvasása.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-06-16 08:14:34; Megválaszolva: 2010. június 27., 16:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: