• Térdmütét ?????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Hálásan köszönöm a válaszát.Szeretnék még egy kérdésemre választ kapni: ha ugy döntök,hogy a mütétet /artroszkopos debriment/választom,akkor ideális körülmények között /tehát semmi komplikáció,szövödmény-orvos utasitásait betartva,jegelve stb./mennyi az a várható idő,ami után az ember ismét járni tud /járnia kellene tudni/és vissztérhet a normális /persze -nem megerőltető- mindennapjaihoz? Köszönettel várom válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a térdműtét témában

        Kedves Kérdező!

        Kérem, csatolja az előzményeket, kérdésküldő rendszerünk anonim, nem tudjuk visszakeresni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-15 18:24:48; Megválaszolva: 2010. június 15., 18:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: